tiistai 20. lokakuuta 2009

Huipputeknologiaa Suomesta

Työpaikkamme fysioterapeutti suositteli minulle viimeistä huutoa olevaa, huippumodernia hiirikäden rannetukea. Tuki muodostuu kolmesta erillisestä moduulista, jotka voidaan muotoilla käden muotojen ja asennon mukaan. Moduulien paikkaa voidaan myös vaihtaa mieltymysten mukaan. Suosittelen tätä hienoa rannetukea myös muille hiirityöskentelemisen aiheuttamien rannevaivojen hoitoon.
Tekniset tiedot
Koko: 14/15 cm x 13/14 cm
Paino: 3 x 160 g => kokonaispaino 480 g
Päällinen: Puuvillasametti, Eurokangas
Värit/kuosit: Retroa 70-luvun tyyliin
Sisus: Risella, 2 dl/moduuli
Mikroaaltouunissa lämmitettävän luxusmallin valmistus: Korvaa Risella vehnällä.
Ranteen paranemisen kannalta tuskin on ollut mitään merkitystä sillä, että vaihdoin hiiren tällaiseen satasen maksavaan pallukkamalliin...
* * * * * * * * * *
P.S. Vaihdoinpa tuossa yhtenä päivänä kävijälaskurin järkevämpään, joka laskee eri kävijät eikä sivujen latauskertoja. Kiitos kaikille tähän mennessä täällä käyneille!

4 kommenttia:

Tuulella kirjoitti...

Onpa mainio rannetuki! Tuen lisäksi antaa iloa silmälle ja mielelle ;-)

Mietin myös laskureita. Miksi et käyttäisi rinnakkain sekä eri kävijöiden laskemista että latauskertoja laskevaa?

Kuukki kirjoitti...

Aika hauska idea tuo kahden laskurin käyttäminen, en tullut ajatelleeksikan. Ehkäpä se toisenlainenkin laskuri tulee taas kohta tänne.

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Minä taas suosittelen, että hankit Rollermousen niin ei tule käsi kipeäksi enää ikinä! Ei tosin ole yhtä sympaattisen näköinen, mutta ilman tätä olisi joutunut kouluttautumaan uudelle alalle.

Kuukki kirjoitti...

Varmaan pitäisi, kiitos vinkistä! Käsi on taas niin kipeä, että huomenna on pakko mennä lääkäriin. Eihän tästä tule mitään, että käsi on ollut lähes puoli vuotta koko ajan enemmän tai vähemmän kipeä. Ärsyttävää...