perjantai 6. marraskuuta 2009

Tähtijuomia

Yhtä sun toista mukavaa on löytynyt kirppiksiltä viime aikoina. Tässä kokoelma kirkasta lasitavaraa: Huusin huutokaupasta kahdella eurolla miljoonalaatikon, jossa tuli mm. kaksi hyväkuntoista pulloa, joissa tekstit TÄHTIJUOMIA ja PYYNIKKI. Tiivisteetkin olivat tallella, vain vähän hapertuneet. Pieni apteekkipullo piti myös ostaa ja eiköhän sille jotain erityiskäyttöä löydy.
Pari jälkiruokakulhoa oli muistaakseni 50 senttiä kappale. Pieni neljän euron lasikannu meni sitten tänne vaniljakastikekäyttöön, koskapa siellä sattuu olemaan jälkiruokakulhot samaa sarjaa. Neliskanttista kynttilänjalkaa en voinut vastustaa, koska olen nähnyt sellaisen ennenkin enkä (muistaakseni...) ostanut. Ja Nanny Stillin Kehrä-kynttilänjalka oli ihan pakko hankkia 10 sentillä.

4 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja mukavia löytöjä olet tehnyt kirpparilta. On kiva löytää toinen, jolla on samanlaista "levittäytymis"-ongelmaa.
Minulla on arvonta n.viikon kuluttua, joten käyhän kurkkaamassa viimeistään silloin.
Ompeluintoa!!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos vierailusta, tulin siis vastakäynnille.
Ihan kivoja löytöjä olet tehnyt kirpparilta.
On mukavaa kuulla, että on muitakin "levittäytymis-ongelmaisia".
Minulla on Arvonta n. viikon kuluttua, käyhän silloin viimeistään vilkaisemassa blogiani uudestaan.
Ompeluintoa!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan raikkaita kuvia nämä kaksi. Minulla on heikko kohta asetelmille, jotka toistavat jotain tiettyä muotoa, väriä tai ajatusta. Niin vahva keino tuoda esiin jotain :)

Kuukki kirjoitti...

Kiitos paljon S! Joskus joku yllättävästi onnistuu, vaikka pöytäliina on ruttuinen ja kamera uusi ;-)