maanantai 18. tammikuuta 2010

Elämänpuu

Kaksi vuotta sitten minulle tapahtui jotakin täysin odottamatonta, joka muutti elämäni pitkäksi aikaa. Ja olisi voinut muuttaa pysyvästi. Hyvällä onnella, omalla sinnikkyydellä ja läheisten tuella kuitenkin selvisin tilanteesta. Silloin ostin itselleni tämän Pentikin keramiikkapullon. Sen nimi on oikeasti Paratiisilintu, mutta minulle se on Elämänpuu. Vielä nytkin, kun elämäni on normalisoitunut, se muistuttaa minua siitä, että milloin tahansa voi tapahtua mitä tahansa yllättävää. Siksi kannattaa nauttia elämästä ja ihan tavallisesta arjesta pienine ilonaiheineen eikä valittaa tyhjästä. Tietysti minullakin palaa välillä pinna ja joinakin päivinä mikään ei mene niin kuin haluaisin, mutta mielestäni muistan nykyään useammin olla tyytyväinen ja kiitollinen siitä, mitä minulla on elämässäni ja siitä, että voin tehdä niitä asioita, jotka ovat minulle tärkeitä ja joista nautin.

4 kommenttia:

Sini kirjoitti...

On hienoa, kun hankkii itselleen jotain muistoksi suurista asioista tai elämäntilaisteista muistona. Monesti isot tapahtumat saavat automaattisesti aikaan muutosta. Itse viime syksynä tietyn suuren tapahtuman kohdatessa sain kauhean vimman muuttaa kotini erinäköiseksi. Hih, se jatkuu vieläkin! Se on myös kovin terapeuttista.

Keramiikkapullo on hieno! Sininen väri on siinä kaunis.

Sari kirjoitti...

Osaiski aina nauttia niistä arjen pienistä ja suuremmistakin iloista. :) Ihanat nukkumatintossut tuossa aiemmassa postauksessa!

Tuulella kirjoitti...

Tämä esine sopii tehtäväänsä todella hyvin. Sen kauneutta voi katsella loputtomiin.

Kuukki kirjoitti...

Kiios kommenteista! Pullo sopi siihen tilanteeseeni niin hyvin, vaikka se oli melko hintava eikä sillä ole varsinaista käyttöä. Paitsi että onhan sillä tärkeä tehtävänsä muistuttaa siitä, että elämässä tapahtuu ihmeitä ;o)