tiistai 25. toukokuuta 2010

Pehmohengareita

Siskon kanssa pyörähdimme parilla kirppiksellä ja teimme oikein erinomaisia löytöjä, enimmäkseen ilmaislaareista!

Aluksi löysin sinisen serkun valkoisille "nahka"hengareille. Ilmaiseksi. Hengarissa roikkuu silkkihuivi, design by suomalainen Marko Mikael, 50 senttiä. Enpä ole ennen kuullutkaan Marko Mikaelista, mutta ainakin tämä huivi on mieleeni - raikkaat värit ja hyvä malli.

Toisesta ilmaislaatikosta löytyi kaksi pehmohengaria. Ensin Pikku kettu kavereineen puutarhahommissa -kuviolla varustettu lasten hengari, joka on juuri sopiva omalle kastemekolleni. Mekko alkaa olla vintagea, sillä ristiäisistäni on kulunut jo muutama vuosikymmen. Sen on valmistanut Naantalin Kukkatuote Oy ja mallin nimi on Just Right. Aika huvittavaa, että oikein englanninkielinen nimi ;-)

Pikku ketun kanssa löytynyt iloinen kukkahengari lienee enempi retroa, veikkaisin 70-lukua. Myös ilmainen. Sopii mainiosti uikkareiden kuivatukseen, uintikausihan on ihan ovella ellei peräti jo alkanut!

Muutama muukin hengari löytyi ja molemmissa taloissa virkkuukoukut suihkivat. Sisko kertoo täällä, mitä on saatu aikaiseksi.

4 kommenttia:

Kotivalo kirjoitti...

Voi miten ihania hengareita ja vielä tuolla hinnalla = )

Thilda kirjoitti...

Juku mitä hienoja juttuja taas olet bongannut! Ja KIIIITOS siitä paketista! Et laittanut laskua mukaan...? Laita sähköpostiin tilinumerosi ja summa! Näet blogistani mitä olen väsännyt joskus, uutukaisia ei ole kun kaikki käsityöjutut odottaa sitä työhuoneen raivausta jonka aion aloittaa syksyllä. Mutta vielä kerran suurkiitos!! :)

Kotivalo kirjoitti...

Niin, ja laitoin sulle tunnustuksen eteenpäin tästä kivasta blogista...voit noutaa sen multa = )

Kuukki kirjoitti...

Kotivalo, suurkiitokset!

Thilda, laitoinkin juuri äsken sinulle sähköpostia. Hienoa, että paketti on jo perillä.