keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Saa nähdä onnistuuko...


Viikonloppuna ulkoilutin kameraa, mutta täytyy sanoa, ettei järvi - ainakaan tämä - ole meri. Liian pliisu ja vesikin sameaa... Höh.


No, otin kuitenkin muutaman kuvan, mutta sitten sunnuntai-iltana lopultakin tartuin toimeen ja aloitin sen, mitä olen jo pitkään aikonut (miten aikominen kestääkin aina niin kauan???).


Aloin kasata ensimmäistä omista kuvista tehtyä kirjaa. Mainoksen mukaan homma on kutakuinkin maailman helpoin juttu. No joo, ei se eka kerralla ihan suitsait sujunut ja pari tuntia äherrettyäni luovutin.


Mutta en kokonaan... Eilen kirja oli mielestäni valmis ja lähetin sen eteenpäin. Se on kaikista yksinkertaisin malli; paljon kuvia ja vähän tekstiä.


Mutta näitä kuvia siinä ei ole


vaan näitä:


Puolentoista viikon päästä kirja on minulla. Hui, nyt jännittää!

2 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Tilailin viime keväisestä Ruotsin opintomatkasta kuvakirjan ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Suunnitelmissa olisi tehdä uusi kirja uudella aiheella. Ne on kivoja.

Kuukki kirjoitti...

Niin on! Innostuin ihan hirveästi, kun näin valmiin kirjan. Mutta ihan pienestä kuvamäärästä sitä ei kyllä kannata tehdä - tuossa kirjassa on 36 kuvaa (1 kuva/sivu) ja se oli mielestäni sopiva määrä ensimmäiseksi kirjaksi.