tiistai 1. kesäkuuta 2010

Pöh, mikä moka!


Näitten ei pitänyt näyttää tältä. En tiedä mitä oikein ajattelin maalikaupassa - nähtävästi mieleeni mahtui vain yksi ajatus "Tällä kertaa jotain muuta kuin sinistä". Niinpä kuljen siskon jalanjälkiä Lival-tuunauksessa. Onneksi sävy ei sentään ole prikulleen sama!

Maalauksessa oli omat kommervenkkinsä, etenkin kun käytin kotoa löytyneitä pensseleitä, jotka eivät olleet ihan tähän työhön sopivia, mutta kuivumisprosessin aikana tapahtui ihme ja maali oli kuivana tasaisempaa kuin märkänä. Annan tässä kuitenkin yhden varteenotettavan vinkin: Ikkuna kannattaa sulkea maalauksen ja kuivumisen ajaksi. Käänsin hetkeksi selkäni ja sillä siunaamalla ikkunasta oli lennähtänyt muutama pieni pehmeä (tuomen?) pallukkahuitula pöytä-Livalin jalustalle. Mahdoton tehtävä saada niitä pois.


Tässä on työvalon seurana sävyyn sopivat kaksi itse sidottua muistikirjaa. Ja alla tietysti kirppisliinat, valkoinen pari euroa ja virkattu 80 senttiä. Seinä-Lival siirtyy makuuhuoneeseen lukuvaloksi, jahka siskolla lainassa oleva porakoneeni palautuu.

4 kommenttia:

Lezzie kirjoitti...

Onpas hienon väriset valaisimet!

TaiNa kirjoitti...

Voi kiitos, nyt sain nimen omalle lampulleni! Meillä on tuollainen pöytälamppu keltaisena, löysin kirppikseltä sen jokin aika sitten. Nyt harmittaa kun eilen törmäsin samanlaiseen keltaiseen lattialamppuun, jossa oli kaksi liikuteltavaa valaisinta, enkä ostanut.. olisi maksanut vaan pari euroa.

Kuukki kirjoitti...

Kiitos Lezzie!

Oi voi, TaiNa, harmittaa puolestasi! Olen nimittäin myös katsellut niitä lattialamppuja, mutta nähnyt vain huojuvia. Tämän pöytämallin ostin myös kahdella eurolla, koska ostamaani koululaisvalaisinta ei pystynytkään kiinnittämään keittiön pöydän koristeelliseen reunaan.

Pöytämalli oli tummanruskea - ruskeita Livaleja näyttää olevan eniten liikkeellä. Yhden keltaisen pöytälampun ostin joku aika sitten (ennen tätä ruskeaa) 50 sentillä ja sen annoin siskolle.

TaiNa kirjoitti...

Minun täytyy käydä katsomassa siellä josko se olisi vielä tallella ja ostaa pois. En kyllä tiedä paljonko se maksoi, mutta en usko että paria euroa enempää kun se on sellainen "romukellari" missä sen bongasin. :)