tiistai 17. elokuuta 2010

Tämän piti olla minun!


Nyt kyllä potuttaa tosi paljon! Että ihmiset osaakin olla törkeitä! Ihan sikamaista!

Kuulkaas tätä: Pistäydyin sunnuntaina kirppiksellä ja siellä oli kiva pöytä. Vähän kulunut, mutta voisin kunnostaa sen joskus. Täysin käyttökelpoinen ja olohuoneeseeni kenties sopiva. Otin siitä pari kuvaa kännykällä ja pähkäilin sen korkeutta sohvaan verrattuna. Sunnuntai-iltana päädyin siihen, että pöytä olisi mitä mainioin! Niinpä eilen aamulla soitin heti kirppikselle ja sanoin ottavani sen. Mutta ehdin hakea sen vasta tänään juuri ennen kuin kirppis menee kiinni.

Olen ollut nämä pari päivää ihan innoissani pöydästä! Olen nimittäin useamman vuoden etsiskellyt sopivaa ja nimenomaan vanhaa. Tänään riensin kirppikselle ja huomasin, että pöytä ei olekaan siellä missä se oli. "Ahaa, se onkin siirretty jonnekin muualle odottamaan minua.", ajattelin. Menin kassalle ja kerron tulleeni hakemaan sitä. Kirppiksenpitäjä sanoo, etten voi saada sitä. Mitä, miksi ihmeessä? Se on myyty. MYYTY???!!

Saan kuulla, että vanhempi naisihminen oli ostanut sen. Hän oli irrottanut pöydästä MYYTY-lapun ja piilottanut sen (olivat löytäneet sen myöhemmin). Tullut pokkana kassalle ja maksanut pöydän. Paikalla oli vain toinen myyjä, joka ei tiennyt, että pöytä oli jo myyty - minulle. Hän vielä avuliaana kantoi pöydän naisen autoon. Ja oli nyt tosi pahoillaan - mutta eihän se hänen vikansa ollut.


En tiedä mitä sanoisin. Minusta on käsittämätöntä tuollainen röyhkeys. Maailmassa on toki tärkeämpiäkin ja surullisempiakin asioita, mutta en voi mitään että kyllä tämä jonkun aikaa potuttaa. Mutta jos joku eteläsuomalainen tuttavasi pröystäilee ihanalla kolmenkympin kirppispöydällään, tiedätpähän, mikä hän on naisiaan.

8 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Ei voi olla totta, röyhkeyden huippu! Pistää vihaksi puolestasi.

Miia kirjoitti...

Inhottavaa. Miten ihmiset kehtaa. Harmittelen täällä puolestasi.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä haluttais sanoa "RRE"! Ei röyhkeydellä mitään rajaa!!

Tee

hietzu kirjoitti...

Ei voi olla totta!?! Miten joku kehtaa tehdä noin! >:/ Tuo on ollut pahin painajaiseni jos olen jonkun tuotteen varannut/sanonut hakevani myöhemmin....Ja sitten jollekin oikeasti käy noin.... Olisi ollut hieno pöytä. Toivottavasti joku nainen tuntee piston sydämessään aina kun pöytää katsoo....!

Sini kirjoitti...

Voi itku! Ihan on lupa sulla kiukuta. Mutta hei, löydät varmasti paremman pöydän tilalle!

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Voi nyyhky! Olipa kurjasti tehty!

Kuukki kirjoitti...

Kiitos kaikille myötätunnosta! Yritän toipua tästä ankarasta takaiskusta ;o) Toivottavasti sitä pöytää, jonka onnistun myös ostamaan, ei tarvitse etsiä yhtä kauan kuin tätä... Kirpputorinpitäjä sanoi, ettei tällaista ole sattunut koskaan sen kahdeksan vuoden aikana, jonka hän on kirppistä pitänyt. Sen perusteella moisia röyhkimyksiä on onneksi hyvin harvassa.

Sen oikean pöydän etsintä jatkuu ;o/

Thilda kirjoitti...

Tosi sikamaista! Olen aivan sanaton... en ole ikinä kuullut moisesta törkeydestä kirppiksellä.