sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Pieni annos kerralla


Talviloma alkaa olla takana; tein pikku reissun, ulkoilin paljon auringonpaisteessa ja kuvasin jäänlähtöä ja sulavia rantoja. Ja aloitin kevätsiivoukset!Kerrankin ajoissa! Minusta tuntuu, että olen tällä hetkellä energisempi kuin pitkään aikaan. Olen oppinut (tai paremminkin lukenut kampaajalla lehdestä), että siivouksessa kannattaa heti aluksi päättää joko siivoamiseen käytettävä aika (esim. 1 tunti) tai rajata siivottava alue. Silloin ei työmäärä tunnu ylivoimaiselta.Raivasin varastoa raa´alla kädellä ja luovuin ylimääräisistä huonekaluista. Kierrätyskeskuksessa ottivat mielellään vastaan pari pöytää, sängyn, matkalaukun, mattoja ja vanhan mankan. Yhden kunnostettavan nojatuolin vein kaatopaikalle, koskapa minulla ei ole ollut aikaa eikä paikkaa kunnostaa sitä. Tavaran vähentämisestä tuli ihmeen kevyt olo! Ja ihan taatusti minulla on vieläkin yhtä sun toista yli oman tarpeen ;o)


Tämän päivän siivoukset rajasin ruoka- ja maustekaappiin ja niin homma tuli tehdyksi ;-D Ja onhan tässä vielä iltaa jäljellä - saatanpa tehdä jotain muutakin hyödyllistä...

4 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Näyttääpä hienolta! Olet todella ahkeroinut.

Tuulella kirjoitti...

Onpas purkki poikineen niin kilteissä riveissä ;) Minä olen järjestellyt vain työasioita ja sitähän ei silmin näe.

hietzu kirjoitti...

Kiitos inspiraatiosta. Täälläkin pitäisi siivoilla kevättä varten yhtä sun toista.

Kuukki kirjoitti...

Hihii, mustakissa, tämän verran kun saisi aikaiseksi silloin tällöin olisi koti kohta viimeisen päälle järjestyksessä ;-)

Tuulella, tämä olikin siksi niin palkitsevaa - näkee heti muutoksen!

Eipä kestä, hietzu! Minullakin kevätsiivous on ihan alkutekijöissä ;o) Mutta aion jatkaa...