sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Jäähalliviikonloppuja


Uusi vuosi on alkanut liian pitkillä työpäivillä ;-(
ja ihanilla jäähalliviikonlopuilla ;-)

Viime viikonloppuna oli Espoon Barona Areenalla muodostelmaluistelun SM-sarjojen 2. valintakilpailu ja eilen muodostelmaluistelijat kisailivat Helsingin jäähallissa Etelä-Suomen aluemestaruuksista. Eilisissä kisoissa oli peräti 1232 luistelijaa - ajatelkaa, niin moni eri-ikäinen ihminen pelkästään täällä Etelä-Suomessa kilpailee siinä lajissa!

Kaikkihan muistatte, että Suomella on muodostelmaluistelun MM-kisoissa puolustettavanaan kaksoisvoitto kahdelta viime vuodelta ja kun Suomessa on kolme kovaa joukkuetta - Rockettes, Marigold Ice Unity ja Team Unique - taistelu MM-edustuspaikoista on joka vuosi kova. Molemmat kaksoisvoitot ovat Rockettesin ja Marigoldin tuomia, tässä järjestyksessä molemmilla kerroilla. Tänä vuonna Rockettes on ollut valintakisoissa joukkueista heikoin ja se tarvitseekin SM-kisoista (25. - 26.2.) joko voiton tai kakkossijan (siten että Marigold on ykkönen) noustakseen kisakoneeseen. Jännittävä kisa siis helmikuun viimeisenä viikonloppuna Baronalla!


Marigoldin tämänvuotinen vapaaohjelma ´Tähden lento vieraaseen maailmaan´ on ollut suosikkini - niin kaunista ja vaikuttavaa luistelua ja peräti kolme nostoa!

P.S. Muistakaa käydä äänestämässä vuoden sykähdyttävintä urheiluhetkeä, huomenna maanantaina ehtii vielä äänestää.

2 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Tuo on laji jota ihailen,sillä en ole koskaan ollut hyvä luistelemaan. Opin luistelemaan mielestäni liian myöhään ja siitä on jäänyt pieni ennakkoasenne lajia kohtaan. Silti ihailen jäällä kauniisti liukuvia prinsessoja. :)

Kuukki kirjoitti...

Niin minäkin! En myöskään ole mikään huippuluistelija, vaikka lapsena luistelin lähes joka päivä (omin päin ilman valmennusta) ja aikuisena olen luistellut joukkueessa. Mutta taitotasosta riippumatta luistelu on ihanaa! Myös katsomosta käsin ;-)