lauantai 4. tammikuuta 2014

Alkuvuosi 2013Tammikuussa näyttää olleen lauhaa ja minulla kuvaustauko (kolme kuvaa koko tammikuussa). Sen sijaan kokeilin japanilaista kirjansidontaa.

Helmikuussa osallistuin valokuvanäyttelyyn ja nautin Hangon hangista.

Maaliskuussa Hangossa oli vuosisadan jäät. Eikä minulla luistimia mukana! Tosin ei ehkä olisi ollut rohkeuttakaan, oli se sula meri niin lähellä. Sen sijaan kannustin Suomen joukkueet kaksoisvoittoon muodostelmaluistelun nuorten MM-kisoissa.

Huhtikuussa matkustin sadunhohtoiseen Istanbuliin. Koko kuukausi menikin sitten Istanbul-huumassa.

Toukokuu oli normaalia arkea, auto meni katsastuksesta läpi ilman virallista huomautusta kuskin sivupeilistä (vaihdatin sen seuraavassa huollossa niin kuin olin aikonutkin). Muistin tehdä veroilmoituksen.

Kesäkuussa kävin Helsingissä kurssilla. Hankin uusia kodinkoneita; jääkaapin ja hellan. Ja sen Pirkan! Joo, ja valitin siitä.

2 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Muistan kirjansitomiskurssisi ja aloin sen jälkeen kiinnittää huomiota Suomen käsityön museossa myytäviin käsin sidottuihin kirjoihin.
Muistan myös ilolla Istanbulin matkaasi, ihanaa että saimme nauttia tunnelmista myös blogissa.

Mukavia elämyksiä myös alkaneelle vuodelle! :)

Kuukki kirjoitti...

Kiitos Hietzu! Istanbuliin matkaan todennäköisesti tänäkin keväänä, niin ihana kaupunki se on. Muutakin hauskaa vuosi toivottavasti tuo tullessaan ;-)