perjantai 16. heinäkuuta 2010

Pohojanmaalla


Kuten kerroin, olen reissannut kovasti. Niinpä tämä postaus on pieni kuvareportaasi Pohjanmalta (muitakin matkapostauksia tulee kunhan ehdin). Kokkolassa en ole ennen käynyt, mutta nyt kävin ;o) Kaupunki tuntui sellaiselta, että siellä voisin vaikka asua.



Pieni vanhakaupunki on nimeltään Neristan. Nimi tuntui tosi kummalliselta ennen kuin tajusin mitä se tarkoittaa. Ei uskoisi, että takana on yli yhdeksän vuoden ruotsin opinnot ja muutama kurssi siihen päälle... Kokkolassa olimme yötäkin ja kummilapsi hoiti palautteen antamisen hotellille. Hienosti hoitikin, paremmin kuin mihin me aikuiset olisimme pystyneet!


Kalajokikin oli minulle uusi paikka, vaikka olen muuten matkustellut sielläpäin. Uskomattomat rannat ja ne särkät! Olisin voinut kahlata ja pulikoida vedessä koko päivän. Uiminen olikin sitten hitusen hankalampaa kun syvä vesi oli niin kaukana. Mukavuudenhaluisena kaipasin myös Hangon käteviä pukukoppeja. Mutta vesi oli ihanan virkistävää!



Parasta automatkassa oli kuitenkin tuulahdus lapsuudesta: Lehmiä laitumella pitkin matkaa! Oli ihan pakko pysähtyä kuvaamaan niitä kuten lapinturistit poroja. Osa lehmistä tuli ihan lähelle pällistelemään meitä samoin kuin me niitä. Vain pieni aita ja kissankello-heinäturppaat olivat välissä.


Ammuuuu, kukas se siinä?



Tämä söpöliini sininen kello kaulassa vei sydämeni ;-D

4 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Olipas kesäinen postaus :) Upeita kuvia Kalajoelta ja lehmät ovat minusta aina hurmaavia :)

Nonna kirjoitti...

Ihania kesäkuvia! Mahtava palaute henkilökunnalle. =)

Mukavaa kesää!

Laiza kirjoitti...

Hauska kuulla, että täälläpäin viihdyitte =)

Kuukki kirjoitti...

Kiitos kiitos, Hietzu, lehmät ovat minustakin ihania!

Nonna, aivan niin, lapsi osasi hoitaa asian erinomaisesti ;o)

Laiza, kyllä vaan, luulenpa että teilläpäin tulee käydyksi toistekin!