maanantai 28. helmikuuta 2011

Kuumetta


Eilen tuntui jo, että kevät on täällä! Meri on vankassa jäässä, mutta meren reunassa on hiekka näkösällä.

Pakkasesta saa vielä nauttia, mutta niin auringostakin.


Senhän tietää, mitä valo ja aurinko saavat aikaan - yhtä jos toistakin kuumetta! Miesten mieliin ei mahdu muuta kuin autot, autot, autot... Pitää mennä potkimaan renkaita autoliikkeisiin muiden kuumeisten kanssa. Ja turisemaan bensankulutuksesta, sen hinnasta ja ties mistä autoihin liittyvästä.

Renkaiden potkiskelu ei kiinnosta minua; ikioma autoni on palvellut uskollisesti tämänkin talven kaikkina pakkasaamuina ;-D

En silti ole välttynyt kuumeelta...


Rivitalonpätkäkuume, se meikäläistä vaivaa.

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Tulin blogiisi 70-luvun kautta. Mielenkiintoista, liityin lukijaksi. Tiedätkö, mikä on yläkuvassa olevan astiaston nimi? Kerran sen perään blogissani nimittäin huutelin:)

Tervetuloa blogiini vastavierailulle! Käsitöitäkin vissiin teet -MaMa-haaste aiheella Pitsi on vielä käynnissä ensi maanantaihin asti. ja sitten tulee taas uusi -tervetuloa mukaan!

Kuukki kirjoitti...

Leena, tervetuloa! Tulenpa oitis vastavierailulle blogiisi ;-)

Kahvikupit ovat Rörstrandin Swedish Blue, postasin niistä viime vuoden tammikuussa: http://kuukki.blogspot.com/2010/01/toteutunut-tasmatoive.html.

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Oli kyllä ihanan keväinen sää eilen, räystäiltä alkoi jo pienin pisaroin tippua sulamisvettä. Ihanaa! On toivoa keväästä! Kauniit kuvat. Olet onnekas kun saat asua meren rannalla!

Kuukki kirjoitti...

Sanos muuta Mia, minäkin pongasin eilen kevään ensimmäisen kuralätäkön ;-) Ihan meren rannalla en itse asiassa asu, mutta riittävän lähellä, että pääsen nauttimaan siitä melko usein. Ja tykkään!