keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Leivospäivä


Tein pikku reissun ja siksi pääsin vasta nyt nauttimaan Jokkemaan tarjoamista leivoksista. Kiitos Jokke, maukkaita ovat ;o)

Leivosten lisäksi tuli pari pikku jobia:

1. Jakaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille
2. Kertoa kolme asiaa, joita rakastaa
3. Laittaa tänne kuva, jota rakastaa, ja kertoa miksi

Siispä tuumasta toimeen! Lähetän leivoslaatikot edelleen

1. Hurmioituneelle Hietzulle, jonka blogin järjestelmällisessä lukemisessa olen vasta päässyt alkuun, mutta olen jo hurmioitunut monista samoista asioista kuin hän.
2. Kotivalolle, jonka kuvista ja tavaroista tykkään.
3. Himalaiselle, jonka tarinonti saa minutkin pohtimaan asioita.
4. Maijjalle, jolla on käsittämättömän kauniita kuvia, katsokaapa vaikka 26.8. ylintä kuvaa. Siitä ei kuva parane!
5. 17 neliölle, jolla on niiiiin ihania kuvia meiltä ja muualta.

No niin, kolmasosa mukavista tehtävistä hoidettu ;-) Sitten tulee ne mun tykkäämiset:

1. Peking, kotikaupunkini 6 + 3 kuukautta ja muutama reissu siihen päälle. Joka päivä siellä on erilainen, joka kulman takana voi olla yllätys. Ihmiset ovat ihania tai ihan sikaärsyttäviä. Parasta ovat hutongit (= vanhat asuinalueet), pienet kuppilat, joissa torakat juoksevat seinillä, mutta ruoka on superhyvää, taivaalliset hieronnat, räätälit, kieli, jota haluaisin osata enemmän kuin osaan, vastakohtaisuudet jne. Lista on loputon. Huolimatta kaikista kiinalaisen yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuuksista, saasteista ja epäkohdista en voi olla rakastamatta Pekingiä ja Kiinaa.

2. Taito- ja muodostelmaluistelu. Samoilla linjoilla siskon kanssa siis. Taitoluistelussa kiehtovaa on se, kuinka yksi ainoa luistelija voi täyttää koko kentän ja tilan. Muodostelmaluistelussa taas on käsittämätöntä, miten 16 luistelijaa pystyy tekemään kuviot pään- ja kädenliikkeillä sekä ilmeillä höystettynä niin yhtäaikaisesti. Parasta on se, kun myös kuulee luistelun äänen tai kun sitä ääntä ei kuulu pehmeän luistelun vuoksi. Taidenautinto, joka pesee mennen tullen teatterit ja konsertit! Ensi huhtikuussa pidetään Helsingissä muodostelmaluistelun MM-kisat ja Suomen joukkueilla on kaksoisvoitto puolustettavanaan. Siispä kaikki sinne kannustamaan suomalaisia!

3. Tähtikirkas pakkasyö, jolloin revontulet tanssivat taivaalla ja kuu tekee maisemasta sadunhohtoisen. Siinä on kaikki - maailma on täydellinen.

Ja nyt se merkittävä kuva:


Ensilumi. Niin riemukas olo, että tekisi mieli heitellä kärrynpyöriä!

3 kommenttia:

Kotivalo kirjoitti...

Kiitos Kuukki!! Elämäni toinen tunnustus, sait mut iloiseksi = ))

hietzu kirjoitti...

Kiitos,olen varsin otettu :) Vastaan tunnustukseen jahka tässä koulujutut vähän rauhoittuvat :)

Mikä ihana kuva! Ensilumi! Olin melkein unohtanut miten ihanaa se onkaan. En välitä kovin siitä loska/vesikelistä,mutta puhtaanvalkoisessa ensilumessa on jotain taianomaista.

Kuukki kirjoitti...

Olepa hyvä, Kotivalo!

Niinpä, Hietzu, ensilunta tässä odotellaan, tosin ei ehkä ihan vielä ;-)