sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Keltaista pastellia ja helsinkiittiä

Perjantaina minulla oli tilaisuus käydä paikassa, johon ei yleensä maijameikäläisellä ole juuri asiaa ja minäkin kävin vain Engel-salissa. Engel-sali sijaitsee entisessä Matruusirakennuksessa, joka on valmistunut 1820.Paikka on tietysti Merikasarmi Helsingin Katajanokalla.
Katajanokka on minusta aina ollut ihana alue ja minä onnellinen olen jopa asunut siellä hetken aikaa vuosia sitten. Jäänmurtajat tuovat siihen tällaisen laivabongarin mielestä oman erityisen leimansa. Ainoa mikä pilaa Katajanokan henkeä ovat ns. uuden puolen punatiiliset kerrostalot (ymmärrettävästi niistä ei ole kuvan kuvaa...).


Mutta miksi kaikille jäänmurtajille ei voi lähettää postia?


Nyt jälkikäteen huomasin, että kirjasto on kuitenkin "avoinna kaikille kiinnostuneille".

4 kommenttia:

Kuukki kirjoitti...

Höh, miksi nuo kuvat eivät ole keskellä? Mistä voi säätää kuvien paikkaa ja leveyttä/kokoa, tietääkö joku? Minusta Blogger on nykyään hankalampi kuin ennen...

Kirjailijatar kirjoitti...

Aika hellyttäviä nuo postilaatikot!

Minustakin Skatta on todella kaunista aluetta. Olisi onni asua sellaisessa paikassa.

Hurmioitunut kirjoitti...

Minulla oli sama ongelma kuvien kanssa. Olen tähän mennessä kirjoittanut tekstit sillä html-moodilla jossa kuvia ei voi enää näköjään muokata.
Kun vaihdat postatessasi hmtl-moodin luo-asetukselle (siinä html:n vieressä vasemmassa reunassa) niin kuviakin pystyy muokkaamaan.
Luo-asetuksella teksti näyttää jo kirjoitusvaiheessa sellaiselta kuin se julkaistuna näyttää ja siinä näkyy kuvatkin. Kun lisäät tekstin joukkoon kuvia, klikkaa tekstissä näkyvää kuvaa, jonka jälkeen kuvan alle tulee työkalurivi, josta voi määrittää kuvien paikan ja koon.

Toivottavasti tästä oli apua :)

Kuukki kirjoitti...

Kirjailijatar, niin minustakin! Tykkäsin asua tuolla, mutta elämäntilanteet muuttuvat ja nykyhinnoilla oman asunnon hankkiminen Helsingin keskustasta olisi ihan liian suuri investointi ja asun nykyään mielelläni pienemmässä kaupungissa.

Kiitos Hietzu, pienen ähräämisen jälkeen onnistuin kutakuinkin tekemään sen mitä halusin.