tiistai 25. maaliskuuta 2014

Sateessa - Istanbul 1Lentokoneessa syötiin bulguria ja rohkaistuttiin maistamaan Ayrania. Ihailtiin lentoemäntien kampauksia. "Kilpavarustelua nutturoilla", sanoi serkku.

Perillä kehtasi sataa, pöh. Ei annettu sen häiritä. Nuorilla neideillä oli nälkä, joten herkuteltiin kiinalaisessa. Syötiin reissun ensimmäiset kakkupalat. Ei aavistettu, että tällä reissulla istuttaisiin teellä viime vuodenkin edestä. Ilman nuorisoa se olisi jäänyt tekemättä.

Käytiin tarkistamassa, että kaikki oli Sultanahmetissa niin kuin piti. Ja olihan siellä - Keisari Wilhelm II:n vierailun kunniaksi rakennetun yli satavuotiaan kaivon entisöintikin oli näköjään saatu lähes valmiiksi.

3 kommenttia:

Mine kirjoitti...

Johan näitä odottelinkin ja mielenkiinnolla katson, että oliko joka päivä märkä päivä?

Hurmioitunut kirjoitti...

Ihania kuvia ja tunnelmia sateesta huolimatta. Minusta sade tekee matkakohteessa jotenkin enemmän totta. Kaikissa mainoksissa paistaa aina aurinko ja kaikki on muutenkin aurinkoista, sade tekee kohteesta jollain tavalla inhimillisemmän, minulle.

Kuukki kirjoitti...

Mine, ei ihan, onneksi. Kuvia tulee, kone vain tökkii, vanha kun on.

Hietzu, niin, olet oikeassa. Sateella tulee välillä myös parempia kuvia, kun värit ovat syvempiä. Eikä kaupunkilomalla haittaa jos välillä sataakin, kunhan ei ole koko ajan kaatosade.