torstai 3. helmikuuta 2011

Sinikeltainen päivä


Idästä puski päivällä räntää lähes vaakasuorassa, mutta minullapa on kesä työpaikan ikkunalla! Heljä Liukko-Sundströmin Lämpo auringon -lasikortti, jonka sain hyvältä ystävältä vuosia sitten.

Satoi vettä, kun lopulta lähdin töistä. Kotimatkalla sujautin kirjeen siniseen postilaatikkoon. Siinä menee kummilapselle tv:stä tallennettu Uuno Turhapuro naurettavaksi. Kuoren päälle piirsin ison sinisen ykkösen. Nyt nähdään, meneekö kirje täältä etelästä pohjoisen pieneen kylään niin sukkelasti kuin Posti lupaa!


Näin olen omalta osaltani avannut sinikeltaisten postilaatikkojen aikakauden.

6 kommenttia:

Tuulella kirjoitti...

Taannoin Tukholman kiertoajelulla paikallinen opas kertoi, että hänen uskonsa ykkös- ja kakkospostiin meni, kun hän näki postipoikien tyhjentävän laatikot samaan säkkiin. Mutta sehän oli Ruotsissa, ja meillä tuskin pääsee sellaista käymään ;)

Kuukki kirjoitti...

Ei, en usko, että Suomessa tuota pääsee tapahtumaan ;o) Jospa Ruotsin pojilla oli toiset säkit lopussa ja hätätilassa laittoivat kaikki samaan... Huomenna se kuullaan, miten homma toimii meillä.

Anja kirjoitti...

Ihana lasikortti, tykkään kovasti Heljä Liukko-Sundströmin teoksista! Minä ihmettelin kun postissa kysyttiin korttia lähettäessäni, haluanko 1- vai 2-postissa, jotenki oli mennyt ohi korvien tuo uudistus, mutta nytpä tiedän :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei toiminut homma meillä Suomessakaan. En ehtinyt nähdä iteljoonia, olisin antanut palautetta heti.

-Tee-

Kuukki kirjoitti...

Anja, minäkin huomasin asian vasta kun mainosten seasta tupsahti postin tiedote. Aika vähän on asiasta tiedotettu!

Tee, voi ruma sana sentään! Kukas siellä postissa onkaan pääjohtajana, pitäis ihan hänelle kertoa ;-)

Sini kirjoitti...

Kyllä vain, melkoinen kesä tuossa kuvassa! Tekee varmasti hyvää näinä loskapäivinä (tosin ei tänään :)