sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Regatta


Kylläpä tämä aika rientää! Tai paremminkin olen tehnyt muuta kuin "asunut" koneella. Koko talven laiskottelun (ja syömisen) jälkeen sain jonkinlaisen kuntoiluherätyksen; muistin taas, että liikunta on omaksi parhaaksi. Lisäksi työpaikalla siirryttiin Tyky-setelien aikakauteen, uudistus, josta olen tosi tyytyväinen!


Liikkumisen lisäksi käväisin viime viikonloppuna Hangossa. Hangon Regatta oli vetänyt kaupungin täyteen myös pääkaupunkiseudun nuoria. Heille Regatta oli ihan jotain muuta kuin purjehduskilpailu. Lauantaina kävelykadulla kuulin sivusta, kun nuori tyttö sanoi parille pojalle ihan innoissaan:"Me nukuttiin rannalla!"


Minun Regatan seuraamiseni rajoittui valokuvaamiseen vesitornista. En ole vielä mikään haka kuvaamaan uudella objektiivilla ja utuinen taivas ja etenkin tuuli hankaloittivat kuvaamista.


Seuraavana aamuna kaupungista näki, että biletetty oli! Koko ihana Hanko oli täynnä roskia, tyhjiä pulloja, lasinsirpaleita ja krapulaisia ihmisiä. Siinä on hankolaisilla puuhaa, kun siivoavat jäljet. Onneksi Regatta on taas tältä kesältä ohi!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin oon vieraillu tapahtumassa joskus, hauskaa oli. Mutta tuo roskastaminen on kamala tapa. Yritän kasvattaa omat lapset erilaisiks, toivottavasti olen onnistunut = )
Kotivalo

Kuukki kirjoitti...

Hankolaiset ovat saaneet siivouksen hienosti organisoitua, sillä jo iltapäivällä roskien määrä oli huomattavasti pienempi. Ja onneksi roskaaminen rajoittui pienelle alueelle kaupungin keskustaan.

Varmaan olet onnistunut, esimerkki on se paras kasvattaja ;-)