keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Valmiina rantaelämään!


Toissa lauantain yleinen siivouspäivä meni minulta ihan ohi, mutta sen sijaan pistäydyin parilla pihakirppiksellä. Oli vilpoisaa ja pilvistä, mutta silti muistin, että helteet ja rantakausi ovat jo ovella. Niinpä en monta sekuntia miettinyt, kun eteen tuli jotain kiinnostavaa! Lähetin siskoille ylläolevan kuvan ja tekstin: "Kuva-arvoitus: Arvaa mitä on tullut hankituksi ja millä hinnalla?" Toinen näki vain jonkun tumman ruttukasan, toinen sen sijaan osui melkein nappiin vastauksellaan: "Rantatuoli viidellä eurolla."


Mutta ei ihan ;-) KAKSI erinomaisessa kunnossa olevaa, tukevaa rantatuolia yhteensä neljällä eurolla! Myyjä pyysi kaksi ja puoli euroa kappaleelta, mutta hyväksyi oitis tarjoukseni. Tuolit tuntuivat suorastaan odottaneen minua.Ja HUOM! Pullotelineillä varustettuja.


Sunnuntaina lähdin testaamaan tuoleja käytännössä ja toimivathan ne! Telineeseen mahtuu hyvin (vesi)pullo ja pullon taakse on piiloutunut myös pieni suklaapatukka (Kinder). Testipäivän keli ei suosinut rantaelämää haikailevaa, sillä paisteesta huolimatta tuuli vaakasuorassa. Tuulenpitävä takki oli päällä, vetoketju ylös asti kiinni.


Tässä kuvaa suoraan tuolista ;-) Sopivat siis lekottelun lisäksi kuvaajalle. Ja toimivat myös parvekkeella, on käytetty viimeksi tänään.
Ei kommentteja: