sunnuntai 9. joulukuuta 2012

"Mainhattan"

Ensimmäisen adventtiviikonlopun vietin Frankfurtin auringonpaisteessa, sumussa ja lumisateessa. Kuvia seuraa...

7 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Jee! Matkakuvia! :) Kylläpä loistaa/hohtaa tuossa yhdessä kuvassa tuo valkoinen rakennus :o

Töölön tyllerö kirjoitti...

Voi, tuli ikävä. Mä asuin Frankfurtin lähellä ennen.

Kuukki kirjoitti...

hietzu, tulossa on ;-) Aurinko sattui sopivasti pilkistämään pilvien raosta.

Oho, Töölön tyllerö, missäpäin asuit? Olitko niin kauan, että ehdit oppia sujuvaa saksaa? Minä asuin noin 20 vuotta sitten hetken aikaa Kölnissä ja Stuttgartin lähellä, mutta liian vähän, että olisi jäänyt kunnon kielitaito...

Kirjailijatar kirjoitti...

Kovasti mietinkin, mikä kaupunki tuo on. En ole koskaan käynyt, mutta kivalta näyttää.

Kuukki kirjoitti...

Kirjailijatar, voin kyllä suositella Frankfurtia, siellä on kulttuuria ja taidetta yllin kyllin ja muutenkin kiva paikka, eikä liian iso. Ja mukava ravintola-alue Sachsenhausen, jonne tosin en nyt ehtinyt, kun markkinoilla oli kaikkea tarjolla.

Töölön tyllerö kirjoitti...

Kuukki, asuin Mainzissa. Parikyt minsaa S-Bahnilla Frankfurtista, Rheinland-Pfalzin pääkaupunki. Frankfurt tuli siksi kovin tutuksi.

Mä puhun ihan sujuvaa saksaa joo, tosin sen säilymiseen on vaikuttanut se, että oon saanut ylläpidettyä kielitaitoa myöhemmin kotimaassa, koska meillä on saksankielinen perheenjäsen. Ja tietty pidän sikäläisiin kavereihin jonkin verran yhä yhteyttä.

Kuukki kirjoitti...

Töölön tyllerö, tuohan on tosi ihanaa, että sinulla on edelleen ystäviä Mainzin-ajoiltasi ja että puhut saksaa! Sitä ei kovinkaan moni osaa hyvin, kun englanti on vallannut koko maailman.