tiistai 26. maaliskuuta 2013

Työkaluja



Samalta takakonttikirppikseltä Burnettin kanssa löysin muutakin kuin toritaidetta, nimittäin työkaluja. Saahan niitä Anttilastakin, mutta kun löytyy sellaisia, joista näkee että ne ovat kestäneet jo vuosien käyttöä, on viisainta ottaa. Vasara, naskali ja pikku veitsi lienevät jonkun huonekaluentisöijän vanhoja, sillä niissä kaikissa oli kultamaalitöhryjä. Lisäksi ostin myös pari Kymin Palokärjen pigmenttipurkkia, sekin viittaisi entisöijään. Naskalia minulla ei ollut tätä ennen ollenkaan, eikä myöskään liikaa pikku ruuvimeisseleitä. Pikku veitsellä auon kirjekuoret (INHOAN kuorien auki repimistä).

Samasta paikasta löytyi myös Seita Designin iso, ehkä puuvilla-pellavainen pöytäliina, joka vaikutti käyttämättömältä. Seita Design on minulle täysin tuntematon juttu enkä löytänyt netistäkään siitä mitään tietoa. Ehkä se on pieni, jo toimintansa lopettanut valmistaja. Lisäksi ostin myös 11 kpl Sorsakosken vähän uudempia pikkulusikoita, kun ennestään minulla on niitä 1 kpl.



Liinasta maksoin viisi euroa ja kaikesta muusta - työkalut, pigmentit ja lusikat - kymmenen euroa. Olin tyytyväinen hankintoihini.


3 kommenttia:

Sesse kirjoitti...

Työkaluja aina tarvitaan, varsinkin kunnollisia. Mukavaa tiistai päivää!

Hurmioitunut kirjoitti...

Kyllä,mieletön löytö! Varsinkin nuo lusikat. Kivan muotoisia.

Kuukki kirjoitti...

Juuri niin Sesse, myös me naiset tarvitsemme kunnon työkaluja. Mukavaa pääsiäisaikaa!

Hietzu, minäkin tykkäsin lusikoista, ne taitavat olla vähän uudempaa Sorsakoskea.