sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Pitäisi varmaan päättääEttä aionko vielä pitää tätä blogia vai en. Nyt pidän kuitenkin tauon, päätös kypsynee sen aikana.


Palaan marraskuun alussa.Kuvat kesälomareissulta Ohtakarista Kokkolasta. Ihana paikka!

7 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Voi ei,en osannut kuvitella että innostuksesi bloggaamiseen on kadonnut. Toivon että jatkat, mutta mikäli et,toivon joka tapauksessa kaikkea hyvää Sinulle! :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä en ole tuollaisesta paikasta kuullutkaan, upean näköistä!
Ymmärrän hyvin, että joskus tekee mieli pitää taukoa, toivottavasti tulet kuitenkin takaisin. Hyvää ja nautinnollista blogilomaa!

Mine kirjoitti...

Tauko tekee joskus hyvää. Vaikka huomaan itse, että pidemmän tauon jälkeen on taas vaikea aloittaa? Terveisiä kuitenkin täältä hieman viilenneestä kaupungistani!

Kotivalo kirjoitti...

Ymmärrän. Itselläkin motivaatio ihan hukassa, ainakin nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Sulla on otsikkokuvassa Rörstrandin kahvikupit. Osaatko sanoa niiden nimeä ja muita tietoja. Ostin vuosia sitten sellaiset kirpparilta ja olen vuosien varrella yrittänyt etsiä niistä tietoa. Eipä ole onnistunut! Sun blogi eka paikka, jossa olen edes kuvan niistä nähnyt.

Kuukki kirjoitti...

Kyllä tämä bloggailu jatkuu :-) Huomasin myös, että tauon jälkeen jatkaminen on vähän hankalaa, kun postailurutiini on hukassa. Tauko teki hyvää, mutta lopettamaan en kuitenkaan ollut vielä valmis.

Kuukki kirjoitti...

Heippa Anonyymi! Minullakaan ei ole tietoa kuppien nimestä tai muuta niistä. Löysin myös ne kirppikseltä. Harmi etten pystynyt auttamaan. Jos löydän jotain tietoa, laitan sen tänne blogiin. Kerro sinäkin, jos nimi selviää.