tiistai 7. tammikuuta 2014

Tuleekohan tästä bisnes?Pari kuukautta sitten tein vihdoin sen, mitä olin jo pitkään pohtinut: Liityin Hangon Käsityöläisten jäseneksi ja teetin ison kasan postikortteja Hanko-kuvistani. Hanko-kortteja on nimittäin aika nihkeästi missään myynnissä.En usko, että tästä tulee mikään hehtaaribisnes, mutta se ei ole tavoitteenikaan. Pikemminkin ilo siitä, jos/kun ottamani kuvat miellyttävät muitakin kuin minua.

Ainakin joku on tykännyt korteistani, sillä kakkoskuvan vasemman alareunan luistelukortteja oli jäljellä vain kaksi, kun viikonloppuna kävin tarkistamassa tilanteen ;-)

6 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Mahtavaa! Onnittelut korttibisneksestä! Näyttävät kyllä siltä että menevät kaupaksi, on sen verran kivaa kuvastoa tarjolla!

Matkatar kirjoitti...

Kiva idea! Toivottavasti menevät hyvin kaupaksi! Itsekin olen joskus ajatellut tekeväni Barcelonakortteja, mutta niitä on täällä kaupunki pullollaan ;)

Matkatar kirjoitti...

Kiva idea! Toivottavasti menevät hyvin kaupaksi! Itsekin olen joskus ajatellut tekeväni Barcelonakortteja, mutta niitä on täällä kaupunki pullollaan ;)

Mine kirjoitti...

Hienoa! Toivottavasti kauppa käy! Mekin teetettiin joitakin vuosia sitten kortteja. Ihan hurja määrä. Osa meni kaupaksi ja osa odottaa edelleen myymistä. Minulta loppui kauppaamiseen voimat kesken:). Sinulla taitaa olla muut kauppaajat käytössä, joten se jo helpottaa kummasti.

Paula kirjoitti...

Muistan luistelukuvat. Ihania!

Moni varmasti ilahtuu löytäessään korttejasi telineistä. Kävin itse etsiskelemässä oman kaupungin kortteja ajatuksena lähettää japanilaiselle kaverilleni. En löytänyt mitään mitä olis kehdannut lähettää.

Kuukki kirjoitti...

Kiitos hietzu! Olin tosi iloinen, että niitä oli ostettu.

Matkatar, kiitos. Kun aloin käydä Hangossa, ihmettelin kovasti, kun kortteja ei ollut missään. Ja kuitenkin kyseessä on niin kuvauksellinen paikkakunta. Sen ymmärrän, että Barcelona on tulvillaan kortteja, onhan se niin mahtava kaupunki ja miljoonien matkakohde.

Kiitos Mine, alku ainakin näyttää lupaavalta. Ja aionkin teettää kortteja menekin mukaan. Se tietysti auttaa, että on vakimyyntipaikka. Istanbulissa lienee sama ongelma kuin Barcelonassa; kortteja myydään jo joka nurkalla.

Luminen, kiitos, niin toivon. Ehkä sinun pitää ottaa homma siellä hoitaaksesi, ainakin osaat kuvata! Eikö siellä ole vastaavaa käsityöläispuotia, jossa kortteja voisi myydä?