lauantai 29. lokakuuta 2011

Ihan hyvä päivä uida meressä


Loppuviikko on sujunut rennosti niin kuin suunnittelin... pääasiassa siksi, että olen ollut raihnainen enkä töissä ;-) Niinpä olen ulkoillut, valokuvannut ja vain ollut.


Eilen kävin Hangon kaupungintalon Galleriassa katsomassa Heijastuksia - Rakkaudesta mereen ja majakoihin. Näyttelyssä oli hankolaisen Pekka Vehviläisen akvarelleja ja kanadalaisen, vuosia Turussa asuneen Fraser Blissin valokuvia majakoista ja laivoista.
Onneksi ehdin nähdä näyttelyn (se on huomenna viimeistä päivää), sillä ihastuin Blissin valokuviin! Niin paljon, että tänään menin käymään siellä uudestaan; harkitsen vakavasti jonkun hänen taulunsa ostamista. Bliss oli itse paikalla, joten vaihdoin pari sanaa hänen kanssaan.


Iltapäivällä kävin uimassa. Vesi tuntui JÄÄkylmältä, kun olin vasta polvivedessä. Rohkeasti kuitenkin kahlasin syvemmälle ja uin muutaman vedon. HRRrrrrrrrh.


Avantouinti kuulemma parantaa kaikki vaivat. Polvikipuni ei ainakaan jäänyt mereen... No ei tietenkään, kun ei ole vielä jäätä ;-D

3 kommenttia:

Sesse kirjoitti...

Hrrr...kyllä varmaan oli merivesi kylmää, hui!

Taina kirjoitti...

mä en kastellut edes talviturkkia helteillä, en ihan osaisi kuvitella hyppääväni mereen... vaikka kuulemma on ihanaa ja terveellistä!
Näyttely-visiitti kuullostaa kivalta.

Kuukki kirjoitti...

Sesse, niin oli - jalat ihan jääkalikkana ennen kuin pääsin riittävän syvälle voidakseni uida ;-)

Oi Taina, käypä Hangossa ja Bellevuen rannalla ensi kesänä, siellä vesi on niiin lämmintä kuin olla voi ja ihana matala hiekkaranta.